Zwart Masker – Verwijder tegen puistjes

Spread the love

Zwart Masker – Verwijder tegen puistjes

Overtuig alle harten met zwart masker, een highlighter en uw gewenste geur.

De zomer is in alle opzichten het recente seizoen dat we op langere termijn uitkijken. Langlopende wandelingen, passievolle kussen, barbecues en vrienden met de kroeg – dit zijn de uitzonderlijke voordelen van de zomer, maar make-up hoort niet.
Het is nu belangrijker dan ooit om naar je poriën en huid te kijken voordat je uitgaat en ervoor te zorgen dat het juist lijkt zonder het gebruik van verduisteraars, in plaats van jezelf te vragen of je genoeg lagen make-up hebt.

Room

Je mag niet Beyoncé of Doutzen Kroes zijn om manieren te ontdekken die uitstekend uitkomen zonder poging. Sommige primaire schoonheidswaarschuwingen zijn al voldoende voor een verschrikkelijke huid die de adem van de jongens wegneemt. Eerlijk.

Ik vertel je niets nieuws over zaken die je begrijpt, zoals een gezichtcrème of de betekenis van een beschermingsfactor, maar ik wil graag mijn maximale essentiële schoonheidsgeheimen delen over hoe ik om hitte, droogte of rimpels omgee . Ik gebruik drie keer per week een masker voor het gebruik van een hydraterende crème. Deze dagen begon ik met het gebruik van zwart masker. Het gezichtsmasker is zwart vanwege de bamboe-koolstof die erin zit.

Het verbergt nu niet de poriën, maar doet precies het alternatief, het verwijdert de restanten van make-up en verwijdert eters. De compositie is zo makkelijk dat ik niet meer begrijp waarom het zo goed werkt, maar het maximale vitale aspect voor mij is dat het werkt. Ik vond een andere, toenemende impact – hoe langer ik gebruik maken van de maskers, de extra kruiden verandert mijn complexie. Mijn poriën en huid zijn gemakkelijk en glad, de maskers verlaten zelfs de kleinste rimpels. Als u uw favoriete huidverzorgingsproduct na het gebruik van het masker toepast, wilt u niet meer een concealer.

Zwart Masker - Verwijder tegen puistjes

Enige andere truc – lippen balsem. De poriën en de huid van de lippen kunnen zeer dun zijn en kan breken en breken. Van de route mag u gewoon een trendy lippenbalsem gebruiken, maar mijn meest recente ontdekking is Kiehl’s lippenbalsem (voor kinderen!) – het verzacht de poriën en de huid, herstelt het en voorkomt stoten. En alles is cruciaal: het heeft een hoog veiligheidsprobleem.
0,33, geur. Binnen de zomer komen er zware geuren op en de mensen om je handigste hoofdpijn. Voor mij is er niets aan de hand van het nieuwe Chanel risico – de explosieve smaak van grapefruit brengt u binnen het juiste humeur, beoordeelt u met het effect van robuuste espresso in de ochtend.

En als je dag niet beperkt blijft tot die ongehuwde espresso-ruïne of een paar laptop-schilderijen, dan heb je Bobbi Brown’s highlighter in je tas. Hoe extra uw poriën en huid straalt, hoe beter. Bobbi Brown’s highlighter – omdat je op geen enkele manier te veel kan zien.

Black Mask bestellen

Add to cart

Zwart Masker – Verwijder tegen puistjes

Facebook Comments


Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*