vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

Spread the love

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

Aceasta este povestea lui julia horescu – o doamnă care cântărește nouăzeci de kg la vârsta de 26 de ani și care devine foarte aproape de probleme de sănătate incurabile.

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

A aflat că nu a fost gata să accepte pur și simplu stilul de viață al unei fete diabetice grase. El a ales alt mod.

“Știam că trebuie să iau măsuri drastice”, a trebuit să-mi normalizez greutatea, obișnuia să fiu trist, mi-aș putea închide fermoarul cu fermoar peste limita de 114-129 cm. au schimbat regulat butoanele care nu puteau face față stresului.

A fost foarte greu pentru mine să găsesc o cămașă potrivită. Tricourile au crescut, tricourile de nasturi au fost extraordinar de strânse când m-am așezat. Am dormit prost. În timp ce mă culcam pe canapea sau pe saltea, m-am simțit ca o balenă nereușită.

Cum a ajuns aici? Acum nu îmi dau seama de scopul real, dar cred că motivele pentru obezitatea mea au început din cauza tinereții mele.

Niciodată în stilul meu de viață nu puteam să conduc un kilometru complet, fără a mai întrerupe și a lua plimbări.

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

În 2015, am cântat 104 de kilograme și am fost vulnerabili la diabet.

Apoi am decis că trebuie să-mi schimb stilul de viață. Am fost îngrijorat de sotul meu. N-am vrut să-l las în viață din cauza neglijenței mele personale.

Am început cu diete ca de obicei.

Toate dietele funcționează în concordanță cu același precept: când consumi mai puțină energie decât arzi, greutatea ta scade

Dar, pentru câteva motive, puneți greutatea egală din nou. Reacțiile dietetice nu sunt neobișnuite.

După numeroasele luni de plan alimentar, mi-am dat seama că nu este suficientă o limitare ușoară a caloriilor. Mi-am dorit altceva. Ceva mai energic și mai verde.

Așa că am mers la clubul de sănătate. Dar, nu am mai obtinut rezultatul preferat. Atât de multe probleme corporale și psihologice. Atât de multe regulamente de la ceea ce am preferat și nu mai este nici măcar un mic rezultat final. Acestea erau motivele pentru melancolia mea.

Am inceput sa beau incarcaturi si am plasat din nou toate kilogramele pe care am reusit sa le fac pana la sfarsitul muncii, plus celelalte 8 lire sterline.

Ea a fost prezis că acest lucru nu va mai rezista pentru totdeauna, și după ce soțul meu ma lăsat, mi-am dat seama că trebuie să mă lupt pentru mine.

Noua mea existență a început cu numirea unui psihoterapeut. Îmi voi da seama cât de nefericită eram: o femeie supraponderală de 104 kg, umflată de lacrimi, ștergându-și ochii cu un șervețel și plângându-se de modurile săraci și tristă.

Pe drum, toate necazurile mele au fost rezolvate. Mi-a fost clar chiar și fără un practician de sănătate că am suferit psihologic din cauza obezității și am vrut o opțiune pentru problemele mele.

Doctorul mi-a prezentat soluția. Nu, nu au existat ghiduri de psihoterapie. Răspunsul la toate problemele mele sa schimbat în duetul planului de pierdere în greutate

După ce am primit acest cadou, nu mi-am imaginat niciodată că totul va fi atât de ușor.

Pe drum, am început imediat să caut informații despre produs. Pe scurt: duetul cu regim alimentar este un produs nou pentru reducerea greutății, care include viața plantelor naturale utile pentru cadru și care au case mari care ajută organismul să slăbească și, pentru a fi mai clare, arde grasimile rapide. Duelul planului de reducere a greutății vă permite să slăbiți până la cinci kilograme și să reduceți circumferința taliei cu ajutorul a până la 5 cm în numai o săptămână. Produsul poate fi utilizat la orice vârstă și nu are contraindicații. Vă ajută să scăpați fără greutate. Ar trebui să-l mâncați strict în conformitate cu instrucțiunile. În același timp, nu mai trebuie să dețineți un program de scădere în greutate. (puteți găsi statistici mai mari despre site-ul duet legitime privind pierderea în greutate)

După aceea, am început să caut fapte despre acest produs și am observat un articol științific în care există o explicație detaliată a produsului. Nu era nici o îndoială.

50% reducere limitată

COMANDĂ DIET DUET

 

În nici un caz ideea că o procedură de slăbire poate fi atât de netedă și delicioasă!

Consumul de regim alimentar duet este specific! Datorită accelerării metabolismului și a procedurilor de curățare, pierdeți mai multe kilograme imediat. Factorul activ al băuturii de dimineață este grapefruitul roșu, “rege al regimului alimentar”: îmbunătățește digestia proteinelor și completează pasarea enzimatică a sucului gastric, ceea ce facilitează modificarea greutății corporale prin digestia cea mai utilă, scăderea dorinței pentru alimente și îmbunătățirea metabolismului . Compoziția plină de viață a băuturii pe timp de noapte este “ceai matcha”: îmbunătățește metabolismul și permite organismului să ardă grăsimile 4 cazuri mai repede. Curăță și detoxifică corpul. Reduce nevoia de hrană. În realitate, asta am dorit.

Ai putea cumpăra duet cu regim alimentar doar pe linie. Produsul nu trebuie să fie comercializat public, ci.

Ei bine, am vizitat site-ul web și am comandat un pachet (similar celui pe care medicul meu mi-a dat-o), al regimului alimentar duet este foarte convenabil ca nici un preț îmbunătățit să nu-ți facă viața mai dificilă.

Dar vreau să menționez că nu am deschis acum al doilea pachet. Primul a devenit suficient.

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

Insa, am indurat sa fac sporturi cat mai curand pe saptamana pentru a-mi pastra sanatatea (acum nu am nevoie de simptome de diabet, din cauza faptului ca duetul de dieta ar trebui sa consume orice am dorit). Am băut duet cu regim alimentar de două ori după-amiaza. Regimul alimentar Duet pentru deminare transformă metabolismul, reglează apetitul, stimulează arderea grăsimilor, transformă grăsimea în putere pentru o existență energetică zilnică. Planul de alimentație alimentară plan duet reduce nevoia de alimente, grăbește metabolismul și reduce absorbția grăsimilor și a carbohidraților, scăzând taxa de energie a meselor pe care le consumați pe tot parcursul zilei.

După doar câteva săptămâni, am fost foarte surprins prin rezultate – minus 8 kg! Nu pot să cred ce se întâmplă în corpul meu! Am fost slăbit, cadrul meu sa schimbat și a devenit mai mic și silueta mea sa schimbat mai devreme decât ochii mei! Problemele de respirație au dispărut. Am devenit atractiv pentru bărbați. La egalitate de timp, cu siguranta nu am restrictionat masa!

Cele mai simple ființe umane lenești nu vor încerca și vor slăbi în acest fel!

Un pachet a fost de ajuns!

Am cheltuit o mulțime de bani pe hainele mele. Îmi schimbam mărimea la îmbrăcăminte la fiecare două săptămâni. Am inceput cu bluze xxl. Acum trimiteți măsuri.

12 aprilie 2016 am cântărit 50-50 de kilograme (bazându-mă pe timpul zilei) mult mai puțin decât am avut înainte de a intra în depresie. Pe scurt, mod de a reduce greutatea duetului plan, am pierdut 50 kg.

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna

Minunat, nu-i așa?

Acest gust de slăbire ma învățat că pot să obțin ceva. Mă simt în interiorul cerului 9. Nu m-am simtit in nici un caz mai inalt si mai fericit! Dorința mea cea mai eficientă a fost să îmi îmbunătățesc sănătatea fizică. Destul de bine, obiectivul a fost atins.

Și acum sunt pe cale să decid următoarele probleme să fie tratate de la listarea 🙂

Vreau să informez indivizii care au citit că nu trebuie să renunț la procedura de pierdere în greutate. Dacă adăugați doar 2800 de grame pe zi, nu le veți mai observa. Dar! În numai un an veți încărca celelalte 10 kg și va fi prea târziu pentru a face ceva. În mod similar, punctul slab al regimului alimentar duet este atât de ușor încât acum nu veți observa chiar în timp ce grăsimile vor începe să se înmoaie.

Puteți comanda duetul regimului alimentar autentic cel mai eficient din site-ul legit al dealerului. Iată link-ul către site-ul lor de internet.

50% reducere limitată

COMANDĂ DIET DUET

vreau sa slabesc sanatos 20 kg intr-o luna


Spread the love

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar