rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

Spread the love

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

 

Ik moet je mijn verhaal vertellen over hoe ik erachter ben gekomen hoe ik osteoartritis in mijn kniegewrichten en osteochondrose in mijn onderrug kan afvoeren. Ik ben geen specialist, ik zal je niet onthullen hoe ik heb hersteld, ik zal je gewoon onthullen wat er is gebeurd.

rugpijn midden zijkant - lage rugpijn creme

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

Ik ben 62 jaar en heb ontslag genomen. Vóór mijn pensionering werkte ik in een afdeling schokverwarming, in de metaalverwerkende industrie. In de eerste plaats was ik nog maar een standaardwerker, maar toen kreeg ik een andere functie en werd ik een welzijnsingenieur. Als u de kans begrijpt dat u begrijpt wat een Impact-verwarmingsspecialist heeft gemaakt, begrijpt u dat het iets totaal anders is dan dat van een metaalbewerker. Ze warmen staal in converters en ze moeten gewoon zitten en hendels en vangsten knijpen. We hebben alles gedaan zoals het in de goede dagen was gedaan. Bij toeval dat van vitaal belang, gebruikten we een primeur en zo nu en dan zelfs een koevoet. Het was onvoorstelbaar heet in de buurt van de vleeskuikens en er was geen echte manier om weg te komen van de gestage droge spreuk. Ik sloeg mijn knieën en mijn onderrug daar neer.

De constante kwelling beïnvloedt mijn uiterlijk. Ik werd meer gevestigd in de afgelopen 3 jaar.

Gelukkig had ik het voorrecht om op 50-jarige leeftijd af te treden sinds ik zo lang voor een onveilige organisatie heb gewerkt. Ik kon er gewoon niet meer tegen. Ik kon het meest recente jaar net overleven vanwege opiuminfusies. Ik had geluk – er was een vacante positie voor ontwerp. Die nieuwe activiteit bleek aanzienlijk minder veeleisend, ver van de kachel. Het heeft mijn welzijn bespaard en heeft mijn probleem positief beïnvloed. De marteling verdween en ik kon al een tijdje zonder anesthesie niet stoppen. Hoe het ook zij, drie jaar eerder, mijn laatste pensioen, kreeg ik een ongeluk. Ik had mijn been behoorlijk gebogen tussen een visreis. De kwelling en verdoving en nog een ronde van slaapverwenners hadden hun effect op het delicate passen en ik werd tegenopgezet met kwellingen in mijn knieën en onderrug.

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

Als gevolg van die schade heb ik te snel een gewrichtsontsteking veroorzaakt.

Ik zou zelfs deze drie jaar niet willen herinneren. Het was een hellfire! Elke ochtend gaf mijn betere helft me een infuus met Diclofenac, op dat moment kreeg ik er weer een op mijn werk en daarna gaf een andere mijn belangrijke ander me ‘s nachts thuis. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom ik niet terwille van God heb afgetreden? Ik was mijn kind aan het helpen. Zijn kind was een baby en hij was zijn activiteit kwijtgeraakt. Ik moest ook zijn familie helpen.

Als een tijdje slenterde ik met een stok. Vlak voor de volgende welzijnscheck schreef ik een brief voor opzettelijke uitzetting. Ik zou de verkenning in elk geval niet doorstaan.

 

Hoe ik mezelf heb behandeld

Gezien mijn lange betrokkenheid bij gezamenlijke problemen, kan ik stellen dat specialisten in werkelijkheid gewoon iets weten over Chondrosamine. Ondanks het feit dat ze nu en dan ook Hydrocortisone of Diprospan kunnen aanbevelen.

rugpijn midden zijkant - lage rugpijn creme

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

Wie NIET HELPEN!

Bovendien veroorzaakte de gestage infusie van Diclofenac waarvan ik verwachtte dat het de kwelling zou verzachten maagkwelling. Ik moest ook een bismut-subnitraat nemen om de maagwand te verzekeren.

Te midden van mijn scan voor een extreem krachtige opstelling, had ik bovendien 4 lekke banden om de vloeistof te verdrijven. De laatste keer was er afscheiding door het vocht. De specialist onthulde dat het waarschijnlijk was dat ik voorlopig een operatie zou moeten ondergaan, met een endoprothese als substitutie. Ze zouden mijn nutteloze knieën vervangen door nieuwe aanhangsels van titanium. Ik begon er meer over te lezen. Het was duidelijk dat, ongeacht of deze prothese goed ging, ik in elk geval met een stok zou moeten wandelen. De operatie zelf kost in ieder geval € 4000. Dat zijn de kosten voor een Duitse prothese, die van ons zijn 1000 euro minder duur, maar het gevaar voor ongemakken is prominenter. Om het duidelijk te zeggen, ik heb ervoor gekozen om zoveel mogelijk tijd in beslag te nemen en alles precies te overwegen.

Ik koos ervoor om de tijd te nemen en na te denken over mijn toekomstige bestemming.

Ik begon in te zien dat ik niet kon ontsnappen in welke hoedanigheid dan ook, ik zou onbekwaam zijn. Bovendien had ik ook niet het geld!

We dachten er een ton over na, mijn betere helft en ik, en we liepen erover (ze was buitengewoon, echt waar) en we kozen ervoor om voor de operatie te gaan. Het leven stopt niet bij 61 en voor zover het contant geld betreft, moet je het de capaciteit hebben om het uit te geven.

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

En daarna gebeurde er opeens een bovennatuurlijke gebeurtenis!

Ik ben het echt aan mijn betere helft verschuldigd. Ze had een adolescentie-metgezel, de echtgenoot van een burgerlijke autoriteit. Deze man, vergelijkbaar met mij, had pijn in zijn knieën. Alles bij elkaar genomen, misschien niet zo veel.

Op een dag wandelde mijn betere helft over de weg toen een auto naast haar stopte. De officier ontsnapte aan de auto en liep snel met een geveerde pas de winkel in.

Diezelfde dag belde Sandra (mijn betere helft) haar metgezel en vroeg haar hoe George zijn knieën had gerecupereerd. Hij had niet gewerkt, in de mate die we wisten. Bovendien lopen individuen die route niet na een operatie.

Mijn significante andere Sandra heeft me gespaard, ik ben buitengewoon dankbaar voor haar.

Het kwam er op neer dat alles met een ander item te maken had – Motion Free. Haar betere helft sneed het bos en bijna een maand later wandelde hij als een kievit. Verder zal ik het opnieuw vermelden – IN EEN MAAND!

We hebben er allebei goed van geworden, maar in de tussentijd verbijsterd. Het artikel was niet beschikbaar om te worden gekocht in onze natie. Bovendien hadden we geen flauw idee hoe we het in Nederland zouden kunnen regelen, een land waar bijna alles op een eenvoudige manier toegankelijk is. In één woord, we bleven ons voorbereiden op de operatie.

Anderhalve maand later belde Sandy’s liefje en onthulde ons dat de amberkleurige Motion Free ook in onze natie is erkend. Mijn betere helft smeekte haar metgezel om er meer over te weten te komen, dus het werd bevestigd! Momenteel konden we het artikel eindelijk kopen, maar gewoon via de officiële site. Ik denk dat ik een van de belangrijkste klanten was om het te regelen!

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

Gratis beweging

Ik begon mijn hopeloze knieën en onderrug te behandelen. Wat meer is, je begrijpt wat, het werkt! In eerste instantie dacht ik dat het als pijnstiller fungeerde omdat de kwelling minder dan 5 tot 10 minuten na toepassing bleek te zijn. Ik voelde me veel beter, zelfs mijn onderrug deed geen pijn meer. Om je de realiteit te onthullen, had ik me al een tijdje eerder overgegeven. Ik wou dat ik er in ieder geval mijn knieën mee zou kunnen behandelen. Ik was op dat moment op de vlucht voor de operatie! Toen ik echter zeven dagen na het aanbrengen van de pijnstiller uitviel hoe ik mijn schoenen moest omdraaien en aantrekken zonder een schoenlepel van een groot deel van een meter te gebruiken, begreep ik dat Motion Free buitengewoon goed werkt!

In 2 weken tijd kon ik dertig minuten wandelen zonder pijniging in mijn knieën! Ik was duidelijk aan het recupereren! Nog twee weken na het feit en ik zag mezelf weer als een solide persoon – ik had geen pijn meer! Ik kon zonder veel strekking ronddraaien, lange afstanden lopen en fietsen (ik koester graag fietsen).

Ik zou weer kunnen fietsen en lange wandelingen maken van 2 uur.

rugpijn midden zijkant - lage rugpijn creme

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme

Het is nu een groot deel van een jaar geleden dat ik me heb teruggewonnen. Geen paniek meer! Ongeacht de manier waarop ik gestopt ben met het gebruik van Motion Free maanden eerder. Momenteel ben ik weer in een hoek, werk ik in de tuin en op het land en wil ik voor mijn kleinzoon zorgen! Mijn significante andere en ik ben van plan samen op vakantie naar het zuiden te gaan! Mijn betere helft kan niet stoppen hoe excellent het daar is.

In het geval dat je gezond bent, is spelen met je kleinzoon niet schokkend, maar ze brengen je, ondanks wat je mag verwachten, genot.

Dus bij de kans dat u gewrichtsontsteking, osteochondrose of osteoarthritis heeft, kortom in het geval dat u ondraaglijke gewrichten en rugklachten hebt, concentreer u dan op mijn gegevens: Motion Free – herstelt gezamenlijke protesten!

rugpijn midden zijkant – lage rugpijn creme


Spread the love

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar