pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg

Spread the love

pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg

Cel mai important este faptul că, de vreme ce analizăm selecția pinacolelor, trebuie să vedem cum se schimbă comportamentul peștilor în timpul iernii.

pescuit la feeder 2018 - Cum balti pescuit captura 30 Kg

pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg

Punctele forte ale comportamentului unghiului de iarnă

Luăm, de exemplu, roost și știucă. Cercetările au demonstrat că, în sezonul de iarnă, stomacul hrănitoarei se reduce și se transformă într-o estimare a nutrețului. Pădurea aproape permite să mănânci pește puțin la o temperatură scurtă de 5 grade Celsius. Digestia sa se dovedește a fi mai lentă: în acest moment, peștele mănâncă cu piese mici și nu la fel de eficient ca în sezonul cald. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât mai înaltă este hrănirea care mănâncă puțină hrană – bug-uri, iepuri. În timpul iernii, hrănirea este debilitantă.

Fie ca atare, știuca poate construi greutate, în ciuda faptului că intestinul în mijlocul acestei perioade este încărcat cu caviar. Acesta este motivul pentru care mâncă suplimentar o hrană mai dinamică și puțină, deloc ca vara și primăvara. Bunicii trebuie să fie luați la fel, cu toate acestea mai târziu.

pescuit la feeder 2018 - Cum balti pescuit captura 30 Kg

pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg

Unde trebuie să căutați peștele?

Iarna nu este surprinzător: fie se răcește sau se dezghetează. Pe șansa de a avea nevoie de pescuit pentru a fi eficiente, trebuie să știți unde să căutați peștele indiferent.

Cei mai buni dintre mazăre și arbuști sunt în cele mai bune zile după prezența gheții. În acest moment, peștele nu a părăsit încă țărmul și în prezent trece peste castron. În timpul iernii, în cazul în care răcelile sunt grele, peștele merge în cele mai profunde locuri, intră în chei și pășuni. Pe șansa pe care pescarul o găsește într-o astfel de groapă sau în rest, pescuitul va fi câștigător.

În mod tragic, nu cunoaștem, în general, atenuarea fundului, astfel încât o mulțime mai mare de deschideri – în jurul valorii de 10, și încercați fiecare. Petreceți aproape 3 minute pentru fiecare deschidere – la șansa de a nu trage, mergeți la următoarea.

Spre sfârșitul iernii, căminul trece cu vederea slăbiciunea și începe să alunece, se pregătește pentru naștere. Sticha se dovedește, de asemenea, mai dinamică. În acest timp, pescuitul poate fi extrem de demn de remarcat. Cu cât este mai fierbinte – cu atât este mai ferm să se termine, așa că încercați să utilizați sezonul de dezghețare pentru totdeauna.

pescuit la feeder 2018 - Cum balti pescuit captura 30 Kg

pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg

Ce faci pentru timpul pierdut?

Pescari experimentati obtin un unghi doar cu un vârcolac. Fie ca și cum ar fi posibil, în cazul în care sunteți un alt bărbat, nu vă puteți datora fără un cap. În timpul iernii, ar trebui să utilizați cei mai mici vârcolaci (picături, mingi) și capete (iepuri, viermi, căpriori sau fluture). Pe șansa de a descoperi că este greu să le descoperi – încercați un cluster, o carne sau un pic de pește crocant.

În acest moment este vitală deschiderea capcanelor, precum și viteza dezvoltării ei – șederea fără mișcări de pești nu va avea nevoie de mersul rapid. Mutați vârcola marginal, jucați-l cu el.

pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg

Misterul primar al pescuitului de iarnă în mod eficient

Pentru a construi în esență măsura de pește în timpul iernii, puteți utiliza atractanții. Cea mai bună astăzi este inițierea tragerii dinamitei. A fost făcută și protejată de finanțarea italiană și franceză în 2012. Atractorul a fost foarte bine cunoscut în Europa în rândul sportivilor de pescuit. De asemenea, am încercat curiozitatea. Pentru practica mea de pescuit am văzut o tonă, totuși peștele a tras atât de mult …

Ori de câte ori în cazul în care o măsură considerabilă de pește este asigurată!

Care este misterul? În segmentele de atracție sunt feromonii, care împuternicesc foamea peștelui. Într-adevăr, chiar și micul stomac sau știuc care nu are nici o dorință de a mânca va fi, în esență, atras!

De asemenea, tragerea Dynamite în evacuare unghiulară. Nu aveți nevoie să priviți prin întregul castron și să faceți zece lacune – peștele va înota pentru tine! Practic pune-ți capcana în Dynamite și pregătit – forța nebună este asigurată. Măsura brută a peștilor cu Dynamite este de 20-30 de kilograme. De altfel, feromonii acționează doar pe peștii expansivi, astfel încât cei mici nu vor fi trași.

Asta este, dacă trebuie să faci un pescuit de iarnă o adevărată încântare – vă prescriu să încercați Dynamite. Costul este mic, cu toate acestea impactul – sare.

Conectarea la site-ul delegat oficial din România: interfață

Puneți noroc! Cu adevărat, Vladimir Georgescu

pescuit la feeder 2018 – Cum balti pescuit captura 30 Kg


Spread the love

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar