masca puncte negre – Black Mask masca neagra romana

Spread the love

masca puncte negre – Black Mask masca neagra romana

Un produs inovativ japonez de îngrijire a pielii numit Black Mask a fost în centrul Congresului Dermatologic, ținut săptămâna trecută la București. Masca de curățare care curăță fața și curăță pielea coșurilor, acneei și punctelor negre a înregistrat deja înregistrări de vânzări în România. Deși continuă să primească din ce în ce mai multă atenție, furnizarea acesteia în România este strict limitată. Ce face produsul atât de special?

masca puncte negre - Black Mask masca neagra romana

masca neagra farmacie catena

masca puncte negre – Black Mask masca neagra romana

După o serie de studii clinice, dermatologii au fost surprinși să afle că nici unul dintre cei examinați nu a avut efecte secundare. Chiar și cele mai de calitate creme de hidratare și produse exfoliante din România, uneori, părăsesc pielea uscată, subîncărcată și necesită curățare suplimentară. Adevărul este că producătorii români folosesc deseori aditivi chimici nocivi în creme și alte produse cosmetice. Care nu este cazul pentru Masca Neagra. Acest produs conține 100% ingrediente naturale și eficacitatea sa a fost dovedită clinic masca puncte negre – Black Mask masca neagra romana.

.
Conform ultimelor rapoarte de vânzări, mai mult de 1 milion de măști au fost vândute recent. De ce există o cerere atât de mare? Răspunsul constă în proprietățile fără precedent ale măștii. Nu trebuie să așteptați un miracol – Black Mask elimină coșurile și punctele negre după prima utilizare! Acest lucru este pur și simplu uimitor. Tot ce trebuie să faceți este să-l aplicați pe față și să lăsați-l timp de 10 minute, apoi eliminați-l și vedeți rezultatele.

masca puncte negre - Black Mask masca neagra romana

masca puncte negre

masca puncte negre – Black Mask masca neagra romana

Colagenul este una dintre principalele componente ale măștii. Previne încărcarea ochilor, hidratează, reduce porii vizibili și îmbunătățește aspectul. Proprietatea sa principală este capacitatea de a elimina toxinele. Cu alte cuvinte, masca “extrage” toate murdăria, grăsimea de pe față și materia albă. Când rupeți masca, coșurile și punctele negre sunt extrase cu ea. Reduce grăsimea pe față, hrănește și reduce porii. Pielea arată sănătoasă și proaspătă.
Reputația remarcabilă a măștii se explică prin popularitatea sa printre vedetele românești. Printre acestea se numără Nicoleta Luciu, Bianca Dragusanu și Adelina Pestrițu.

pilaten black mask farmacie

Black Mask nu este vândut în farmacii sau magazine universale, îl puteți cumpăra numai online. Trebuie să fii atent în această privință, deoarece unele site-uri vinde produse contrafăcute. Să nu spun că produsele contrafăcute sunt absolut ineficiente.
Am reușit să găsim site-ul producătorului oficial care vinde masca originală

Comanda acum

masca puncte negre – Black Mask masca neagra romana

Facebook Comments


Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*