kanada bevándorlási feltételek 2018 – 2019

kanada bevándorlási feltételek 2018 – 2019

kanada bevándorlási feltételek

Most alkalmazza a kanadai bevándorlást

Ismerje meg, mielőtt Kanadába kíván bevándorlást kérni

Kanada gyönyörű ország, és az emberek Kanadába akarnak menni különböző célokra, mint például az oktatás, a látogatás, az irodai munka és az állandó tartózkodás. Sok üzletember Kanadába akarja felállítani üzleti tevékenységét, mert alacsony adóterhelést, erős gazdaságot, alacsony üzleti költségeket és jobb életminőséget kaphat.

A bevándorlásra a kérelmezők meghatározott típusainak többféle típusú vízuma van. Ide tartoznak az ideiglenes tartózkodási vízumra és az állandó tartózkodási vízumra.

Kapjon meghívást a bevándorlás kérelmezésére

Azok a személyek, akik érdeklődnek Kanadába való bevándorláshoz, és ott akarnak dolgozni, legalább a bevándorlási programok kritériumainak kell megfelelniük, beleértve a szövetségi szakmunkást. Kanadai expressz osztály és szövetségi szakképzett kereskedelem. A jelölteket a program pont-alapú rangsorolási rendszere szerint értékelik, a pontszámok meghatározzák a jelölt rangját, és a legmagasabb pontszámot kapók meghívást kapnak Kanadába irányuló bevándorlásra, mint állandó lakóhellyel.
Ha a kanadai bevándorlási jelöltet a meghívás során ki kell választani a medencéből, akkor meghívást kap a kanadai kanadai állandó lakosra. A meghívó megadása után a kérelmezők 90 napos határidőn belül benyújtják kérelmeiket kanadai állandó tartózkodási helyükre.

Kanada legújabb bevándorlási szabály változik

Ha a kanadai peren kívüli állománnyal szeretne pályázni, akkor tudnia kell a kanadai bevándorlási szabályról, amely 2018-ban alkalmazandó. A kanadai kormány számos változást fog tenni a bevándorlási szabályokban az elmúlt hónapokban. Kanada szabályai szerint az eltartott gyermekkor 22 éves kor alatt emelkedik, ami azt jelenti, hogy a kérelmezőt a kanadai állandó lakóhellyel rendelkező 22 évesnél fiatalabb gyermekek közé kell vonni.

A kanadai kormány megszüntette a feltételes tartós szabályt, amelyet a kanadai szponzori partnernek a szokásos jogú partnerrel való megtartására használnak legalább 2 évig. A kanadai kormány is módosítja az új expressz bejegyzés változásokat.

Most alkalmazza a kanadai bevándorlást

kanada bevándorlási feltételek 2018 – 2019

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of