gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

Spread the love

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

Ik wil je mijn verhaal vertellen over hoe ik controleerde om osteoartritis in mijn kniegewrichten en osteochondrose af te schaffen in mijn afname terug. Ik ben geen dokter, ik kan niet meer uitleggen hoe ik genezen ben, ik zal je laten weten wat er is gebeurd.

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

Ik ben 62 jaar oud en met pensioen. Eerder dan mijn pensionering werkte ik in een hoogovenbranche, in de metaalverwerkende industrie. In het begin was ik slechts een gemakkelijke werker, maar toen kreeg ik een andere functie en werd ik een beschermingstechnicus. Als u weet wat het werk van een hoogovenwerknemer is, herinnert u zich het feit dat het iets heel unieks is dat van een staalwerknemer. Ze verwarmen staal in converters en hoeven alleen maar te gaan zitten en op hendels en knoppen te drukken. We deden het hele ding op de oude manier van de school. Indien nodig hebben we een schop gebruikt en van tijd tot tijd zelfs een koevoet. Het werd bijzonder heet in de buurt van de oven en er was geen manier om de gestage droogte weg te werken. Ik heb mijn knieën geruïneerd en mijn onderlichaam is daar teruggekomen.

Gelukkig had ik het recht om met pensioen te gaan op mijn vijftigste vanwege het feit dat ik zo lang voor een risicovol bureau heb gewerkt. Ik kon het gewoon niet meer uitstaan. Ik zou het laatste jaar het meest effectief moeten blijven dankzij verdovende injecties. Vroeger had ik geluk – er was een open functie voor ingenieur. Dat nieuwe proces bleek een stuk eenvoudiger te zijn, een manier ver van de oven. Het heeft mijn gezondheid gered en had een nuttig effect op mijn aandoeningen. De pijn verdween en dat moest ik zelfs een tijdje zonder anesthesie doen. Maar drie jaar eerder dan mijn laatste pensioen kreeg ik een toeval. Ik had mijn been behoorlijk serieus gedraaid tijdens een visreis. De pijn en verrassing en een nieuwe ronde anesthesie hadden hun impact op het fragiele evenwicht en ik werd vroeger geconfronteerd met pijnscheuten in mijn knieën en afgenomen terug.

Ik hoef nu niet eens te veronderstellen dat die drie jaar zijn teruggekeerd. Het werd een hel! Elke ochtend gaf mijn vrouw me een injectie met diclofenac, daarna kreeg ik er nog een op schilderijen en daarna op een andere die mijn vrouw me ‘s avonds gaf. Je zou kunnen verbazen waarom ik niet langer met pensioen ging in de naam van God? Ik steunde mijn zoon. Zijn zoon was een nieuw kind en hij was zijn baan kwijt. Ik moest bovendien zijn kring van familieleden helpen.

De afgelopen jaren heb ik met een stok gelopen. Vlak voor de volgende gezondheidstest schreef ik een brief voor vrijwillig ontslag. Ik zou het onderzoek toch niet kunnen verdragen.

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

Hoe ik met mezelf omging
Gebaseerd volledig op mijn lang genieten met gezamenlijke wanorde, kan ik zeggen dat docs echt het handigst iets over chondrosamine herkennen. Hoewel ze af en toe ook hydrocortison of diprospan kunnen voorschrijven.

Wie helpt niet!

Bovendien zorgden de consistente injecties met diclofenac dat ik de pijn moest verlichten voor buikpijn. Ik moest bovendien een bismut-subnitraat nemen om de maagwand te verdedigen.

In de loop van mijn zoektocht naar een ongetwijfeld effectief antwoord, had ik ook 4 lekke banden om de vloeistof te verwijderen. De laatste keer dat er pus was naast het vocht. De arts heeft me laten weten dat het zeer waarschijnlijk is geworden dat ik in de korte termijn een chirurgische behandeling moet ondergaan, met een endoprothese als alternatief. Ze zouden mijn waardeloze knieën vervangen door nieuwe ledematen van titanium. Ik begon er meer over te bestuderen. Het werd duidelijk dat, hoewel deze prothese goed ging, ik toch met een stok zou moeten wandelen. De operatie zelf kost minimaal € 4000. Dat is de prijs voor een Duitse prothese, die mensen zijn duizend euro goedkoper, maar het risico op complicaties is extra. Kortom, ik heb besloten om mijn tijd te nemen en het hele ding voorzichtig op te nemen.

Ik besloot om wat tijd te nemen en hard te denken over mijn toekomstige bestemming.

Ik begon te turen dat ik op geen enkele manier kon ontsnappen dat ik gehandicapt zou zijn. En dat ik het geld niet allebei had!

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

We hebben er veel over, mijn partner en ik, en we hebben erover gepraat (ze was geweldig, eigenlijk) en we besloten om voor de operatie te gaan. Leefstijlen voorkomen niet op eenenzestigjarige leeftijd, en net als bij geld, heb je het nodig zodat je het kunt uitgeven.

En toen gebeurde er plotseling een wonder!
Ik ben het zonder enige twijfel aan mijn vrouw verschuldigd. Ze had een jeugdmaatje, de echtgenote van een gemeenteambtenaar. Deze man had net als ik pijn in zijn knieën. Goed, misschien niet zo verschrikkelijk veel.

Op een dag liep mijn echtgenote door de weg toen een auto naast haar stopte. De legitieme stapte uit de auto en snel, met een geveerde sprong, ging naar de winkel.

Diezelfde dag belde sandra (mijn partner) haar maat en vroeg haar hoe George zijn knieën had genezen. Hij had nu niet geopereerd, voor zover we wisten. Bovendien lopen mensen nu niet meer zo na een operatie.

Het bleek dat het allemaal te maken had met een nieuw product – bewegingsvrij. Haar man reduceerde de knoop en bijna een maand later liep hij als een Kievit. En ik zal het nog een keer zeggen – in een enkele maand!

We waren er allebei enthousiast over, maar ook pissig op dezelfde tijd. Het product was niet langer te koop in onze VS. En we hadden geen idee hoe we het binnen nederland moesten bestellen, een rustieke waarin bijna alles op recept het best is. In een zin zijn we doorgegaan met het samenstellen van de operatie.

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

Anderhalve maand later belde Sandra’s vriendin en gaf ons de opdracht dat de balsem-beweging die werd losgemaakt ook in ons land is gecertificeerd. Mijn vrouw smeekte haar buddy om er extra over te onderzoeken, en zo werd het bevestigd! Nu moeten we uiteindelijk het product kopen, maar het meest effectief via de betrouwbare website. Ik denk dat ik een van de eerste klanten was die het bestelde!

Ik begon met het verwerken van mijn onverbeterlijke knieën en verminderde de onderrug. En wat, het werkt! Aanvankelijk dacht ik dat het werkte als een verdovingsmiddel omdat de pijn minder dan vijf tot tien minuten na gebruik werd. Ik voelde me veel hoger, zelfs mijn daling terug deed geen schade meer aan. Om je te informeren, had ik in het verleden een lange tijd opgegeven. Ik wil dat ik op zijn minst mijn knieën ermee wil behandelen. Ik was al op de lijst voor de operatie! Toen ik echter, per week na gebruik van de balsem, controleerde om te bukken en mijn schoenen aan te trekken zonder het gebruik van een schoenlepel van een halve meter, kwam ik erachter dat de bewegingsvrijheid heel goed werkt!

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

 

Over 2 weken zou ik een half uur moeten lopen zonder pijn in mijn knieën! Ik werd echt beter! Om de andere twee weken later beschouwde ik mezelf weer als een gezond karakter – ik had geen pijn meer! Ik zou moeiteloos voorover moeten buigen, lange afstanden moeten lopen en fietsen (ik hou van fietsen).

Het is nu de helft van een jaar op grond van het feit dat ik hersteld. Geen pijn meer! Ongeacht het feit dat ik het gebruik van bewegingsvrije maanden in het verleden heb beëindigd. Nu ga ik weer vissen, ik werk in de tuin en op het land en ik hou erg van uiterlijk na mijn kleinzoon! Mijn echtgenoot en ik zijn van plan samen naar het zuiden op vakantie te gaan! Mijn vrouw kan niet stoppen hoe mooi het daar is.

In het geval dat u gezond bent, is gokken samen met uw kleinzoon niet vervelend, maar zij creëren u, aan het tegendeel, trots.
Dus als je artritis, osteochondrose of artrose hebt, kortom als je pijnlijke gewrichten hebt en pijn in de onderrug, moet je veel aandacht schenken aan mijn dossier: beweging wordt losgemaakt – geneest de gezamenlijke procedure!

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018

gewrichtspijn, reumatoide artritis Relief 2018


Spread the love

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar