Cum să renunți la fumat în două săptămâni

Spread the love

Cum să renunți la fumat în două săptămâni

După câteva încercări eșuate de a renunța la fumat, am persistat să fumez. Dar am ajuns aici într-un blog scris prin intermediul unui om care a descris cum a părăsit fumatul în doar câteva zile cu un dispozitiv gadget de auto-remediere numit ZEROSMOKE. M-am hotărât să cercetez această provocare.

Abordarea include utilizarea micromagneturilor mici în zonele urechii unice care reduc posibilitatea de a fuma. Și în doar câteva zile alegerea de a fuma dispare pentru totdeauna!

Această metodă nu mai implică ceva psihologic, cu toate acestea are un impact real asupra corpului deoarece stimulează distracția în zonele precise ale minții umane; acele regiuni sunt responsabile pentru alegerea de a fuma și de a se bucura de fumat. Odată cu trecerea, metoda a fost concepută inițial în anii 1950, dar până acum nu este încă extensivă. Motivul ar fi că, dacă ar fi așa, probabil că toate clinicile care tratează dependența de nicotină își vor pierde clienții.

Cum să renunți la fumat în două săptămâni 2

Oricum, odată ce am purtat magneții la 3 ore după-amiază timp de 4 zile, am început să simt dezgustul la țigări. Acest lucru a devenit un fapt deosebit de rafinat, având în vedere înregistrările mele despre fumat! Câteva zile mai târziu am uitat chiar că am dorit vreodată să fumez. După săptămâni nu mi-am dorit magneți, deoarece alegerea de a fuma a dispărut absolut. Și acum nu mai vreau să fumez!

Sunt extrem de bucuros și profund recunoscător acelor magneți mici care mă susțineu să-mi arunce mirosul inofensiv al gurii, mirosul fumului pe hainele și apartamentul meu și gălbenușul pe dintele și pe unghiile mele.

Dacă oricare dintre cititorii mei au o alegere regulată de a fuma ca și mine, chiar aici este site-ul de încredere pe care îl puteți cumpăra ZEROSMOKE.

Ei au o ofertă unică, iar magneții au o rată egală cu cea a 30 de pachete de țigări. Unii oameni fumează această cantitate în 2 sau 3 săptămâni. Luați o decizie ce suspectați că este mai importantă pentru dvs. – o lună sau mai puțin de fumat sau o existență sănătoasă pentru totdeauna?

Vă voi examina opiniile despre magneții ZEROSMOKE. Sunt curios care dintre voi ati schimbat viata ca si cum am facut-o. Vorbim curand!

Cum să renunți la fumat în două săptămâni

 

Add to cart

Cum să renunți la fumat în două săptămâni

Facebook Comments


Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*